Houmi Oy

Houmi Oy koostuu joukosta ihmisiä ja kumppaneita, joille koti ja kodin asiat ovat merkityksellisiä.

Haluamme kohdata ihmisten suuret elämäntapahtumat arvokkaasti ja kunnioituksella. Uskomme että asiat, kuten asunnonvaihtaminen ja muut kodinpalvelut ansaitsevat parasta mahdollista kohtaamista ja palvelua.

Houmi Oy on vuonna 2018 perustettu kodinpalveluyritys. Palveluitamme ovat kiinteistönvälittäjien vertailu ja kilpailuttaminen sekä kotiremontit, kotisiivous ja muut kodinpalvelut. 

Houmin perustajat ja omistajat ovat yrittäjähenkisiä yksityishenkilöitä joilla on vuosien kokemus yrittämisestä, kodinpalveluista ja asiakkaiden palvelemisesta. Yrityksenä tahdomme, että asiakas saa aitoa hyötyä ja lisäarvoa asioidessaan Houmin kanssa. Uskomme että Houmin avulla asiakas löytää itselleen sopivimman kiinteistönvälittäjän, jonka kanssa kemiat pelaa, välityspalkkio on kohdallaan sekä kiinteistönvälittäjän myyntitaidot ja kokemus alalta ovat parasta laatua. Kokemuksemme kertoo myös, että kokenut kiinteistönvälittäjä saa asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Olemme tarkastaneet ja valinneet vain parhaat kiinteistönvälittäjät kumppaneiksemme.

Arvomme toiminnassamme ovat ahkeruus, avoimuus, rehellisyys sekä ilon kautta tekeminen, tahdomme olla kumppani kehen voi luottaa myös haastavienkin tilanteiden keskellä.

Helppous, rentous, ihmisen aito kohtaaminen ja hyvä fiilis ovat sellaisia asioita mitä haluamme Houmissa tuottaa asiakkaillemme.

Missionamme on luoda uniikki palvelukokemus Houmin palveluiden käyttäjille ja saavuttaa mahdollisimman paljon merkityksellisiä kohtaamisia ihmisten koteihin liittyvissä asioissa. Nojaamme vahvasti kahteen peruspilariin tekemisessämme: teknologiaan ja ihmisten kohtaamisiin. Haluamme että jokainen kohtaaminen Houmin kanssa jättää lämpimän, hyvän fiiliksen. Oli kyseessä sitten digitaalinen kohtaaminen sovelluksen, sähköpostin tai chatin kautta tai kasvotusten tapahtuva kohtaaminen.

Houmi Oy: n visio olla rakentamassa yhteiskuntaa, jossa asiakkaan tilaamien palveluiden vertailu ja kilpailuttaminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi eri toiminta-alueilla. Houmin unelma on yhdistää parasta palvelua ansaitsevat asiakkaat ja laadukkaimpia palveluja tarjoavat yritykset.

Houmi Oy tahtoo vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälityksen asiakkaidemme puolesta niin, että heille jää enemmän aikaa ja rahaa käytettäväksi merkityksellisempiin asioihin. Tahdomme myös, että asiakkaillamme on mahdollisuus tilata turvallisesti ja luotettavasti muita kodinpalveluita.

Testaa yritystämme, testaa palvelumme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä Suomen parhaat kiinteistönvälityskumppanimme tulevat tekemään kaikkensa, jotta olisit tyytyväinen.

Ja lopuksi tahdomme, että koet kanssamme Houmi tunteen. ” Houmi – se tunne kun olet kotona ”.

Tervetuloa tekemään yhteistyötä kanssamme.