Remonttifirmoille

Houmi on remonttiyrityksille mutkaton ja laadukas markkinointi- ja asiakashankintakanava.

Haluamme auttaa remonttikumppaneitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa ja tuoda heille lisää asiakkaita. Houmin kautta saat uusia asiakkaita helposti ja kustannustehokkaasti.

Valitsemme kumppaniverkostoomme alueittain vain mielestämme parhaat remonttiyritykset.

Näin homma toimii remonttiyrityksille:

  • Hae kumppaniksemme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@houmi.fi tai soita numeroon 010 337 5770.
  • Pidetään palaveri joko puhelimella, kasvotusten tai videoneuvottelun välityksellä.
  • Jos molemmat osapuolet innostuvat yhteistyöstä niin saat Houmin remonttikumppanisopimuksen tutustuttavaksi.
  • Kumppanisopimuksen allekirjoituksen jälkeen olet kumppaniverkostossamme ja alat saada kauttamme kuumia liidejä joko sähköpostitse tai Houmi – sovellukseen.
  • Houmin kautta tulleisiin potentiaalisiin asiakkaisiin sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä joko sähköpostitse tai Houmi – sovelluksella. Kun asiakas on antanut luvan niin voit olla häneen yhteydessä myös puhelimitse, esimerkiksi sopiaksesi arviointikäynnin. Perehdytämme sinut Houmi – toimintamalliin sekä Houmi – sovelluksen käyttämiseen.
  • Kun olet saanut kauttamme toimeksiannon et maksa vielä mitään. Houmi Oy: n palkkio on pieni osuus toteutuneesta urakkapalkkiosta.

Haluamme luoda pitkäaikaisia ja luotettavia kumppanuussuhteita, joissa molemmat osapuolet saavat lisäarvoa liiketoimintaansa.

Houmi – kumppanit palvelevat asiakkaita hyvällä kohtaamisella, ammattitaidolla, laadulla sekä asiakaslähtöisellä hinnalla.

Tällä hetkellä etsimme muutamia uusia remonttikumppaneita pääkaupunkiseudulle.

Hae kumppaniksemme, tule kumppaniksemme, menestytään yhdessä!