Myyntiremontti – Helsinki, Espoo, Vantaa

Oletko myymässä asuntoasi ja mietit tavoitemyyntihintaa asunnollesi? Mietit myös missä kunnossa asunto olisi järkevää laittaa myyntiin?

Myyntiremontti- palvelua kannattaa kokeilla jos:

✅ Mietit oikeaa myyntihintaa asunnollesi ja miten saisit mahdollisimman hyvän hinnan myynnistä.

✅ Asuntosi nykyinen kunto ei ole paras mahdollinen, viimeisimmästä remontista on kulunut aikaa.

✅ Haluat selvittää, voiko asunnon myyntihintaa kasvattaa remontilla.

✅ Olet myymässä asuntoasi Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. Palvelumme toimii toistaiseksi ainoastaan näillä alueilla.

Asunnon nykyinen kunto on usein tunnekysymys ja kysymykseen saa erilaisia vastauksia riippuen siitä keneltä kysyy. Karkeasti sanoen, asunnon omistajat arvioivat yleensä oman asuntonsa kunnon yläkanttiin. Asunnon kunto vaikuttaa myös suoraan asunnon myyntihintaan. Mitä paremmassa kunnossa asunto on, sen todennäköisemmin asunnosta voi pyytää alueen hintatason yläpäähän sijoittuvaa hintaa. Jos asunto on vaatimattomassa kunnossa, usein asunnon tuleva ostaja joutuu teettämään siihen jonkinlaisen remontin heti muuton yhteydessä. Näin ollen vaatimattomassa kunnossa olevan asunnon ostaja haluaa tingata myyntihintaa alaspäin, koska asuntoon pitää tehdä vielä kustannuksia tuova remontti.
Houmi tarjoaa nyt uniikin palvelun, jonka avulla asunnon myyjä voi kasvattaa asuntonsa myyntihintaa remontin avulla. Palvelu ei välttämättä toimi kaikissa kohteissa, mutta sen takia Houmi haluaakin tehdä asunnon nykyisestä arvosta huolellisen arvion ennen myyntisuosituksen antamista.

Myyntiremontti- palvelu toimii näin:

Lähetä myytävän kohteen perustiedot Houmiiin oheisella yhteydenottolomakkeella. Mitä tarkemmat tiedot annat asunnostasi, sen helpommin voimme arvioida kohdetta jo etukäteen. Hyvillä kuvilla asia nopeutuu huomattavasti.

Houmi käy läpi kohteesi tiedot ja alueen toteutuneet myyntihinnat. Houmin kumppani tulee arvioimaan kohteen paikan päälle. Houmin kumppani arvioi asuntosi arvon alustavasti ja tekee arvion siitä, onko asunnon myyntihintaa mahdollista kasvattaa nykyisestä remontin avulla.

Arviokäynnin perusteella Houmi voi antaa lopullisen suosituksen joko remontin teettämisestä ennen asunnon myyntiä, tai suosittaa myymään asunnon sellaisenaan.

Arvion ja suosituksen jälkeen sinä päätät, miten haluat jatkaa asuntosi myyntiä.

Jos päädyt teettämään remontin asuntoosi ennen myymistä, Houmi suosittaa sinulle sopivaa remonttiyritystä remontin tekemiseen ja lisäksi Houmi suosittaa tavoitemyyntihintaa remontin jälkeen. Tässä vaihtoehdossa Houmin kautta tulee sekä remontin tekijä että välittäjä. Houmi kertoo sinulle läpinäkyvästi, minkälaisilla remonttikustannuksilla asunnolle on mahdollista saada lisää arvoa ja toisaalta millä hinnalla asunto kannattaa laittaa myyntiin remontin jälkeen.

Kokeile saisiko sinun asunnolle lisää arvoa ennen myyntiä?
Arvion pyytäminen ei maksa sinulle mitään.

Yhteydenottolomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*