Kylpyhuone­remontti

Oletko kyllästynyt vanhoihin kaakeleihin kylpyhuoneessasi? Alkuperäiset tai kenties itsesi valitsemat, mutta eri aikana ne näyttivät hyvältä. Nyt ne näyttävät  kenties jo vähän kulahtaneilta. Olisiko mukava käydä kylppärissä jossa laattojen väri miellyttää, kalusteet ovat nykyaikaisia ja yleisilme on raikas? Onko pesukoneen hana väärässä paikassa? Voisiko kone olla jossain ihan muualla kuin siinä missä se seisoo nyt?

Kylpyhuone on tilana yllättävän tärkeä, koska siellä tulee vietettyä aikaa kuitenkin paljon. Aamutoimet, päivittäinen suihkussakäynti, meikkaus, hiustenlaitto. Joka päivä nämä samat rutiinitoiminnot toistuvat useita kertoja tässä tilassa. Peili, valaistus, kylpyhuoneen kaapit, kaikki nämä kalusteet vaikuttavat kokonaisviihtyvyyteen eli siihen, miten viihtyisä kylpyhuoneesi tilana oikeastaan lopulta on. Jos kylpyhuonekokemuksesi ei ole enää millään tasolla miellyttävä, on todennäköisesti aika tehdä jonkinlainen kylpyhuoneremontti.

Kylpyhuoneremontteja on monenlaisia, voit “räjäyttää” nykyisen kylpyhuoneen kokonaan ja purkaa kaiken mitä siellä nyt on. Tällöin edessä on kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti, jonka tekemällä pääset varmasti vaikuttamaan kylpyhuonekokemukseesi jatkossa.

Voit toki tehdä myös pienempää “meikkausta” kylpyhuoneellesi. Vaihtamalla peilikaapin, vessanpöntön, hanat, suihkukalusteet ja valaisimet, saat jo ihmeitä aikaiseksi kylppärissä kuin kylppärissä.

Mutta joskus homma kannattaa tehdä isosti. Eli purkaa kaikki vanha ja lähteä vesieristyksistä liikkeelle ja rakentaa täysin uusi kylpyhuone.

Olipa kylpyhuoneremonttisi kokoluokka mikä tahansa, sen toteuttaja kannattaa valita harkiten. Vertailemalla ja kenties kilpailuttamalla. Me Houmissa osataan tämä puoli, joten jätä se meidän huoleksi. Kerro meille kylpyhuoneremonttisi tarve joko sivuiltamme löytyvällä nettilomakkeella tai lataa Houmi-sovellus jolla teet vertailun todella kätevästi. Anna meidän auttaa valitsemaan paras toteuttaja sinun kylpyhuoneremontillesi.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot remontistasi. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen arviota urakasta.
  3. Täytettyäsi tiedot remonttitarpeestasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme remonttitarpeesi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille remonttiyrityksille.
  5. Valitut remonttiyritykset analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.
  6. Kun löydät sopivan remonttiyrityksen tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat remonttiyritykset ja sinä valitset urakallesi sopivimman tekijän !

Miksi kilpailuttaa remonttiurakka Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras remontin tekijä juuri sinun urakallesi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia remonttiyrityksiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja remonttiyritysten listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä.

Houmin palvelu on sinulle:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kotiremontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*