Kiinteistönvälitys Vantaa

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Vantaa

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Vantaalta!

Lentokenttäkaupungista löydät asumista moneen makuun; on uusia ja vanhoja kerrostaloalueita, löytyy rivareita ja näiden lisäksi piilossa uinuvia omakotialueita. Löydät tarvittaessa rauhaa, mutta samalla kaikki tarvittava on lähellä. Jumbo, Flamingo, Ikea. Ostoskeskuksia ja palveluita on moneen lähtöön.

Tikkurila vai Myyrmäki, kumpi on Vantaan keskus? Siinäpä mietittävää muillekin kuin kaupungin kasvateille. Näiden keskusten välissä on Suomen suurin lentokenttä. Vantaahan on se virallinen lentokenttäkaupunki vaikka maantieteellisesti virheellisesti puhutaankin Helsinki Airportista tai Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Äh, miksi ei voi puhua asioista niiden oikeilla nimillä? Miksi se ei ole Vantaan lentoasema, Vantaa Airport? Miksi vuonna 1977 on päätetty alkaa puhua Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Tuohon asti lentokentästä käytettiin nimeä Helsingin lentoasema. Mielestämme tuolloin olisi pitänyt olla rohkeita ja alkaa kutsua lentokenttää Vantaan lentoasemaksi. Mutta näillä mennään.

Vantaalta löytyy siis tosi kivoja asuinalueita. Itä-Hakkila, Kuusikko, Hiekkaharju, Martinlaakso ja niin edelleen. Huitaiset 20 minuutissa Helsingin keskustaan jos tarve vaatii, vaikka palvelut ovat kyllä kunnossa omastakin takaa. Siis koti Vantaalta, miksipä ei?

Kun etsit luotettavaa kiinteistönvälitystä Vantaan alueelta, kilpailuta Houmin kautta paras myyjä! Tee kysely Houmi-sovelluksella tai täytä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Saat yhteydenottoja jo 24 tunnin sisällä parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*