Kiinteistönvälitys Vantaa2018-12-10T10:00:33+00:00

Kiinteistönvälitys Vantaa

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Vantaa

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Vantaalta!

Lentokenttäkaupungista löydät asumista moneen makuun; on uusia ja vanhoja kerrostaloalueita, löytyy rivareita ja näiden lisäksi piilossa uinuvia omakotialueita. Löydät tarvittaessa rauhaa, mutta samalla kaikki tarvittava on lähellä. Jumbo, Flamingo, Ikea. Ostoskeskuksia ja palveluita on moneen lähtöön.

Tikkurila vai Myyrmäki, kumpi on Vantaan keskus? Siinäpä mietittävää muillekin kuin kaupungin kasvateille. Näiden keskusten välissä on Suomen suurin lentokenttä. Vantaahan on se virallinen lentokenttäkaupunki vaikka maantieteellisesti virheellisesti puhutaankin Helsinki Airportista tai Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Äh, miksi ei voi puhua asioista niiden oikeilla nimillä? Miksi se ei ole Vantaan lentoasema, Vantaa Airport? Miksi vuonna 1977 on päätetty alkaa puhua Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Tuohon asti lentokentästä käytettiin nimeä Helsingin lentoasema. Mielestämme tuolloin olisi pitänyt olla rohkeita ja alkaa kutsua lentokenttää Vantaan lentoasemaksi. Mutta näillä mennään.

Vantaalta löytyy siis tosi kivoja asuinalueita. Itä-Hakkila, Kuusikko, Hiekkaharju, Martinlaakso ja niin edelleen. Huitaiset 20 minuutissa Helsingin keskustaan jos tarve vaatii, vaikka palvelut ovat kyllä kunnossa omastakin takaa. Siis koti Vantaalta, miksipä ei?

Kun etsit luotettavaa kiinteistönvälitystä Vantaan alueelta, kilpailuta Houmin kautta paras myyjä! Tee kysely Houmi-sovelluksella tai täytä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Saat yhteydenottoja jo 24 tunnin sisällä parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Pidät myös itse ohjat käsissäsi koko prosessin ajan. Välittäjät eivät soita sinulle ilman lupaasi. Näin vältyt tilanteelta jossa kymmenet välittäjät yrittävät saada sinuun yhteyden.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot asunnostasi. Osoite, asunnon koko, varustelu sekä remonttihistoria. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat kiinteistönvälittäjän arviota kohteesta.
  3. Täytettyäsi tiedot asunnostasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme asuntosi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille kiinteistönvälittäjille.
  5. Valitut kiinteistönvälittäjät analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä sovelluksella tai sähköpostilla. Huom! välittäjät eivät soita sinulle, ellet itse niin halua. Pidät ohjat käsissäsi koko ajan ja voit vertailla vaihtoehtoja rauhassa.
  6. Kun löydät sopivan välittäjän tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat välittäjät ja sinä valitset kodillesi sopivimman myyjän!

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*