Kiinteistön­­­välitys Uusimaa

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Uusimaa

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Uudeltamaalta!

Uudenmaan maaperä on peruskalliota; graniitteja, gneissejä ja erilaisia seoskivilajeja. Alueen länsiosan kallioperälle ovat tyypillisiä liuskeisissa gneisseissa olevat kalkkikivijuonteet (Wikipedia). Hmm, mielenkiintoista, mutta minkäköhänlainen on alueen tyypillinen kiinteistönvälittäjä? Jos pääkaupunkiseudun 3 isoa kaupunkia rajataan pois, mistä löytyvät Uudenmaan parhaat asunnonmyyjät? Kuka tuntee Lohjan, kuka myy parhaiten Kirkkonummella tai Nurmijärvellä? Miltä välitysliikkeiltä löytyy oikeasti Uudenmaan pienempien kuntien aluetuntemusta ja näyttöjä myynnistä?

Me Houmissa olemme pyrkineet löytämään hyviä vaihtoehtoja Uudenmaan alueelle. Olemme saaneet Uudenmaan alueelta kaikista eniten vertailu- ja kilpailutuskyselyjä ja asiakkaat todella kaipaavat hyviä vaihtoehtoja kauttamme.

Jos siis etsit parasta kiinteistönvälittäjää Uudeltamaalta, katsasta Houmin tarjonta. Tee kysely Houmi-sovelluksella tai täytä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Saat yhteydenottoja jo 24 tunnin sisällä Uudenmaan alueen parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*