Kiinteistönvälitys Uusimaa2019-01-29T07:48:19+00:00

Kiinteistön­­­välitys Uusimaa

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Uusimaa

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Uudeltamaalta!

Uudenmaan maaperä on peruskalliota; graniitteja, gneissejä ja erilaisia seoskivilajeja. Alueen länsiosan kallioperälle ovat tyypillisiä liuskeisissa gneisseissa olevat kalkkikivijuonteet (Wikipedia). Hmm, mielenkiintoista, mutta minkäköhänlainen on alueen tyypillinen kiinteistönvälittäjä? Jos pääkaupunkiseudun 3 isoa kaupunkia rajataan pois, mistä löytyvät Uudenmaan parhaat asunnonmyyjät? Kuka tuntee Lohjan, kuka myy parhaiten Kirkkonummella tai Nurmijärvellä? Miltä välitysliikkeiltä löytyy oikeasti Uudenmaan pienempien kuntien aluetuntemusta ja näyttöjä myynnistä?

Me Houmissa olemme pyrkineet löytämään hyviä vaihtoehtoja Uudenmaan alueelle. Olemme saaneet Uudenmaan alueelta kaikista eniten vertailu- ja kilpailutuskyselyjä ja asiakkaat todella kaipaavat hyviä vaihtoehtoja kauttamme.

Jos siis etsit parasta kiinteistönvälittäjää Uudeltamaalta, katsasta Houmin tarjonta. Tee kysely Houmi-sovelluksella tai täytä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Saat yhteydenottoja jo 24 tunnin sisällä Uudenmaan alueen parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot asunnostasi. Osoite, asunnon koko, varustelu sekä remonttihistoria. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat kiinteistönvälittäjän arviota kohteesta.
  3. Täytettyäsi tiedot asunnostasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme asuntosi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille kiinteistönvälittäjille.
  5. Valitut kiinteistönvälittäjät analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.
  6. Kun löydät sopivan välittäjän tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat välittäjät ja sinä valitset kodillesi sopivimman myyjän.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*