Kiinteistönvälitys Turku2018-12-10T10:00:10+00:00

Kiinteistön­­­välitys Turku

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Turku

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Turusta!

“Kyl mar Turu murre on kaikkist rumin Pohjois-Euroopan koiraroruist…Turum’murret ova aika uskolissi, mutt’eivä erityisev välkyi. Niist saa kyl iha hyvä vahtikoira, joka pure koht kaikki tamperelaissi, ketä lähesty sen reviri.” (Hikipedia).

Selkokielisesta murteestaan tunnetun, Suomen vanhimman kaupungin, Turun, juuret ulottuvat jopa 1200-luvulle. Vuosi 1229 mainitaan usein perustamisvuotena. Pitkä historia tekee Turusta todellisen kulttuurikaupungin ja maantieteellisen sijainnin takia portin länteen. Turun nimi juontaa muuten muinaisvenäläisestä, kauppapaikkaa tarkoittavasta sanasta tǔrgǔ . Turku on myös yhdistetty pitkään sanana toriin ja tästä johtuen on syntynyt sanontoja kuten “turuilla ja toreilla” ja “Suomen turku” (Wikipedia). Kyl maar!

Turun asuntokauppa on ollut vauhdissa viime vuosina ja vuonna 2017 osakehuoneistojen hinnat nousivat yli 8 % kun Helsingissä kasvu oli alle 4 %:ia. ( Oletpa myymässä asuntoasi täl tai tois pual jokke, kannattaa vertailla ja kilpailuttaa asunnonmyyntiin paras ammattilainen. Houmi auttaa sopivan kiinteistönvälittäjän löytämisessä kummallekin puolelle jokea!

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Pidät myös itse ohjat käsissäsi koko prosessin ajan. Välittäjät eivät soita sinulle ilman lupaasi. Näin vältyt tilanteelta jossa kymmenet välittäjät yrittävät saada sinuun yhteyden.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot asunnostasi. Osoite, asunnon koko, varustelu sekä remonttihistoria. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat kiinteistönvälittäjän arviota kohteesta.
  3. Täytettyäsi tiedot asunnostasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme asuntosi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille kiinteistönvälittäjille.
  5. Valitut kiinteistönvälittäjät analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä sovelluksella tai sähköpostilla. Huom! välittäjät eivät soita sinulle, ellet itse niin halua. Pidät ohjat käsissäsi koko ajan ja voit vertailla vaihtoehtoja rauhassa.
  6. Kun löydät sopivan välittäjän tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat välittäjät ja sinä valitset kodillesi sopivimman myyjän!

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*