Kiinteistön­­­välitys Turku ja Varsinais-Suomi

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Turku ja Varsinais-Suomi

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Turusta!

“Kyl mar Turu murre on kaikkist rumin Pohjois-Euroopan koiraroruist…Turum’murret ova aika uskolissi, mutt’eivä erityisev välkyi. Niist saa kyl iha hyvä vahtikoira, joka pure koht kaikki tamperelaissi, ketä lähesty sen reviri.” (Hikipedia).

Selkokielisesta murteestaan tunnetun, Suomen vanhimman kaupungin, Turun, juuret ulottuvat jopa 1200-luvulle. Vuosi 1229 mainitaan usein perustamisvuotena. Pitkä historia tekee Turusta todellisen kulttuurikaupungin ja maantieteellisen sijainnin takia portin länteen. Turun nimi juontaa muuten muinaisvenäläisestä, kauppapaikkaa tarkoittavasta sanasta tǔrgǔ . Turku on myös yhdistetty pitkään sanana toriin ja tästä johtuen on syntynyt sanontoja kuten “turuilla ja toreilla” ja “Suomen turku” (Wikipedia). Kyl maar!

Turun asuntokauppa on ollut vauhdissa viime vuosina ja vuonna 2017 osakehuoneistojen hinnat nousivat yli 8 % kun Helsingissä kasvu oli alle 4 %:ia. ( Oletpa myymässä asuntoasi täl tai tois pual jokke, kannattaa vertailla ja kilpailuttaa asunnonmyyntiin paras ammattilainen. Houmi auttaa sopivan kiinteistönvälittäjän löytämisessä kummallekin puolelle jokea!

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*