Kiinteistön­­­välitys Turku ja Varsinais-Suomi

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Turku ja Varsinais-Suomi

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Turusta!

“Kyl mar Turu murre on kaikkist rumin Pohjois-Euroopan koiraroruist…Turum’murret ova aika uskolissi, mutt’eivä erityisev välkyi. Niist saa kyl iha hyvä vahtikoira, joka pure koht kaikki tamperelaissi, ketä lähesty sen reviri.” (Hikipedia).

Selkokielisesta murteestaan tunnetun, Suomen vanhimman kaupungin, Turun, juuret ulottuvat jopa 1200-luvulle. Vuosi 1229 mainitaan usein perustamisvuotena. Pitkä historia tekee Turusta todellisen kulttuurikaupungin ja maantieteellisen sijainnin takia portin länteen. Turun nimi juontaa muuten muinaisvenäläisestä, kauppapaikkaa tarkoittavasta sanasta tǔrgǔ . Turku on myös yhdistetty pitkään sanana toriin ja tästä johtuen on syntynyt sanontoja kuten “turuilla ja toreilla” ja “Suomen turku” (Wikipedia). Kyl maar!

Turun asuntokauppa on ollut vauhdissa viime vuosina ja vuonna 2017 osakehuoneistojen hinnat nousivat yli 8 % kun Helsingissä kasvu oli alle 4 %:ia. ( Oletpa myymässä asuntoasi täl tai tois pual jokke, kannattaa vertailla ja kilpailuttaa asunnonmyyntiin paras ammattilainen. Houmi auttaa sopivan kiinteistönvälittäjän löytämisessä kummallekin puolelle jokea!

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet Helsingin alueen asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto Helsingin eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi Helsingistä. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helposki. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot asunnostasi. Osoite, asunnon koko, varustelu sekä remonttihistoria. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat kiinteistönvälittäjän arviota kohteesta.
  3. Täytettyäsi tiedot asunnostasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme asuntosi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille kiinteistönvälittäjille.
  5. Valitut kiinteistönvälittäjät analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.
  6. Kun löydät sopivan välittäjän tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat välittäjät ja sinä valitset kodillesi sopivimman myyjän.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*