Kiinteistön­­­välitys Oulu

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Oulu

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Oulusta!

Oulu, Pohjois-Suomen pääkaupunki, teknologiakaupunki ja alueen talousveturi. Wikipedian mukaan Oulun nousukausi alkoi vuonna 1765 kun se sai ulkomaankaupan mahdollistavat tapulikaupunkioikeudet. Eli 254 vuotta nousukiidossa, ymmärsimmekö oikein? No, ehkä sinne väliin mahtuu muutama vaikeampikin vuosi, mutta kyllä Oulusta on muodostunut kaupunki,  jossa tehdään, yritetään ja saadaan myös aikaan.

Aloittaessamme toimintaa Oulussa, päätimme tarkastaa alueen kiinteistönvälitysyritykset erityisen huolella. Kävimme läpi yhteensä 27 eri välitystoimistoa tai yrittäjää alueelta. Mielestämme tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme kumppaneiksemme joukon sopivan erilaisia, mutta kuitenkin laadukkaita yrityksiä. Usein asenne ratkaisee palveluammatissa  ja painotimmekin kumppanien valinnassa yrityksen tai yrittäjän asennetta ja suhdetta työhönsä eli kiinteistönvälitykseen. Kumppaneiksemme valikoitui välittäjiä joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja kehittyä yrityksenä, halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Onhan asunnon myyminen yksi ihmisen elämän suurimmista yksittäisistä tapahtumista. Sekä taloudellisesti että tunnetasolla.

Jos olet siis myymässä asuntoa tai harkitset sitä vielä, vertaile Houmin kautta Oulun alueen kovimman asenteen omaavat kiinteistönvälittäjät. Vertailun jälkeen on paljon helpompaa päättää kuka on paras välittäjä myymään sinun asuntosi.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*