Kiinteistön­­­välitys Oulu

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Oulu

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Oulusta!

Oulu, Pohjois-Suomen pääkaupunki, teknologiakaupunki ja alueen talousveturi. Wikipedian mukaan Oulun nousukausi alkoi vuonna 1765 kun se sai ulkomaankaupan mahdollistavat tapulikaupunkioikeudet. Eli 254 vuotta nousukiidossa, ymmärsimmekö oikein? No, ehkä sinne väliin mahtuu muutama vaikeampikin vuosi, mutta kyllä Oulusta on muodostunut kaupunki,  jossa tehdään, yritetään ja saadaan myös aikaan.

Aloittaessamme toimintaa Oulussa, päätimme tarkastaa alueen kiinteistönvälitysyritykset erityisen huolella. Kävimme läpi yhteensä 27 eri välitystoimistoa tai yrittäjää alueelta. Mielestämme tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme kumppaneiksemme joukon sopivan erilaisia, mutta kuitenkin laadukkaita yrityksiä. Usein asenne ratkaisee palveluammatissa  ja painotimmekin kumppanien valinnassa yrityksen tai yrittäjän asennetta ja suhdetta työhönsä eli kiinteistönvälitykseen. Kumppaneiksemme valikoitui välittäjiä joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja kehittyä yrityksenä, halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Onhan asunnon myyminen yksi ihmisen elämän suurimmista yksittäisistä tapahtumista. Sekä taloudellisesti että tunnetasolla.

Jos olet siis myymässä asuntoa tai harkitset sitä vielä, vertaile Houmin kautta Oulun alueen kovimman asenteen omaavat kiinteistönvälittäjät. Vertailun jälkeen on paljon helpompaa päättää kuka on paras välittäjä myymään sinun asuntosi.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto oman kaupungin eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helposki. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot asunnostasi. Osoite, asunnon koko, varustelu sekä remonttihistoria. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat kiinteistönvälittäjän arviota kohteesta.
  3. Täytettyäsi tiedot asunnostasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme asuntosi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille kiinteistönvälittäjille.
  5. Valitut kiinteistönvälittäjät analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.
  6. Kun löydät sopivan välittäjän tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat välittäjät ja sinä valitset kodillesi sopivimman myyjän.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*