Kiinteistön­­­välitys Lahti ja Päijät-Häme

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Lahti ja Päijät-Häme

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Lahdesta ja Päijät-Hämeen alueelta!

100 kilometriä nelostietä Helsingistä pohjoiseen ja olet Lahdessa! Käytännössä Lahti kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja logistiselta sijainniltaan toimii erittäin tärkeänä kulutustavara- ja elintarviketeollisuuden keskeisenä sijaintipaikkana. Kuljetusmatkat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat Lahdesta käsin paremmin kuin pääkaupunkiseudulta. Lahti on siis tärkeä napa Etelä-Suomelle.

Tiesitkö, että Lahden seudulla on ollut asutusta jo 9000 vuotta sitten? No ei tiedetty mekään, mutta Renkomäen Ristolassa tehtyjen kaivausten perusteella näin on (Wikipedia). Tämä tekee Lahdesta yhden Suomen vanhimmista tunnetuista asuinpaikoista. Liekköhän tässä syy, miksi Lahti on onnistunut tuottamaan kohtuullisen paljon merkkihenkilöitä Suomelle. Urheilun puolelta kuningas Jari Litmanen, mäkikotka Janne Ahonen, golffari Mikko Ilonen. Musiikin saralta voidaan taas nostaa Cheek, Nikke Ankara ja Arttu Lindeman.

No miten edellämainitut asiat liittyvät sitten Lahden ja Päijät-Hämeen alueen kiinteistönvälittäjiin? Ei oikeastaan mitenkään, mutta sen olemme päättäneet, että haluamme tuntea Lahden välittäjät vielä paremmin kuin tunnemme Lahden historian tai merkkihenkilöt.

Jos olet myymässä asuntoasi Lahdesta tai muualta Päijät-Hämeestä, vertaile alueen kiinteistönvälittäjät näppärästi kauttamme ja valitse sinulle sopivin.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*