Kiinteistönvälitys Helsinki2019-03-14T09:58:34+00:00

Kiinteistön­­­välitys Helsinki

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Helsinki

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Helsingistä!

Bamlaatsä stadii? Pratar du svenska? Vai puhutko ihan suomea vaikka Hesassa asutkin? Helsinki on kielelliseltä perinnöltään tänä päivänä aika rikas kaupunki. Samoin on Helsingin kiinteistönvälittäjien kanssa, tarjontaa löytyy vähän joka lähtöön.

Etsitkö hyvää välittäjää myymään kotisi Helsingistä?

Me Houmissa tunnetaan Helsinki aika hyvin ja ollaan etsitty pääkaupungin lukuisista välittäjistä mielestämme parhaat kiinteistönvälittäjät palvelemaan asiakkaitamme. Stadissa asunnot myyvät itse itsensä, kuulee sanottavan. Varmasti osittain totta, koska Helsinkiin muuttaa joka vuosi lisää ihmisiä ja kysyntä on kovaa. MUTTA siinä on alueen kiinteistönvälittäjien kesken eroa, että kuka saa asunnollesi parhaan mahdollisimman hinnan? Kuka myy nopeiten? Kuka palvelee parhaiten?

Jos siis etsit parasta kiinteistönvälittäjää Helsingistä, tsekkaa Houmin tarjonta. Tee kysely Houmi-sovelluksella tai täytä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Saat yhteydenottoja jo 24 tunnin sisällä kaupungin parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot asunnostasi. Osoite, asunnon koko, varustelu sekä remonttihistoria. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat kiinteistönvälittäjän arviota kohteesta.
  3. Täytettyäsi tiedot asunnostasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme asuntosi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille kiinteistönvälittäjille.
  5. Valitut kiinteistönvälittäjät analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.
  6. Kun löydät sopivan välittäjän tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat välittäjät ja sinä valitset kodillesi sopivimman myyjän.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*