Kiinteistön­­­välitys Hämeenlinna ja Kanta-Häme

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Hämeenlinna ja Kanta-Häme

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Hämeenlinnasta ja Kanta-Hämeen alueelta!

Hämeenlinna, tavastehus! “Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto, vehreys ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Meillä sinun ei tarvitse valita kaupungin palveluiden tai maaseudun rauhan väliltä – voit ottaa molemmat.” Näin kutsuu www.visithameenlinna.fi sivusto muuttamaan Hämeenlinnaan. Ei huono myyntipuhe! Ja tunnin ajomatka Helsinkiin ja puoli tuntia Tampereelle, aika mukavasti kartalla.

Mutta ei Hämeenlinnasta mihinkään tarvitse edes lähteä, nähtävää ja koettavaa riittää ihan omasta takaa. Hämeen linna, PGA-tasoinen golfkenttä, Ahveniston toimintapuisto, Vanajanlinna, Aulanko… siellähän on vaikka mitä. Mikäköhän on alueen hintataso? Asuntojenhinnat.fi sivuston mukaan vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta oli 2014 euroa. Puolet vähemmän siis kuin pääkaupunkiseudulla keskimäärin! Tämähän alkaa kiinnostamaan. Saman sivuston mukaan kerros- ja rivitalojen hinnat ovat nousseet 2018 kolmannella vuosineäljänneksellä edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan yli 8 %:ia.. eli joku muukin on kiinnostunut Hämeenlinnasta asuinpaikkana, hienoa.

Jos kuitenkin jostain syystä olet muuttamassa Hämeenlinnasta pois tai vaihtamassa asuntoa siellä uuteen, kilpailuta Houmin kautta Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen kiinteistönvälittäjät. Vertaile ja valitse paras myyjä asunnollesi.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna
Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*