Kiinteistönvälitys Espoo2019-01-29T08:13:58+00:00

Kiinteistönvälitys Espoo

Houmi Kiinteistönvälitys Espoo, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Espoo

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Espoosta!

Espoo, tuo ihana idylli Helsingin vieressä. Omakotitalo, oma piha, 2 lasta, farmari Volvo ja kultainen noutaja, niistä on Espoon unelma tehty. Vai onko? Ehkä unelmat eivät ole näin yksiselitteisiä, mutta usein kuulee, että Espoosta haetaan lisää asumisneliöitä ja omaa pihaa. Ja näitähän kaupunki toki myös tarjoaa. Lisäksi Espoo tarjoaa nykyään metron. Mahtava lisä alueen jo ennestään laajaan palveluvalikoimaan.

Vaikka Espoo on kasvanut viime vuosina koko ajan isommaksi ja täydemmäksi, löytyy sieltä mahtavia asuinalueita ja henkeäsalpaavaa luontoa. Haaveiletko sinä isommasta asunnosta Espoossa?

Jos olet myymässä asuntoasi Espoosta tai etsit alueelta isompaa, kannattaa tarkastaa Houmin kiinteistönvälityskumppanit. Houmin kautta vertailet Espoon kiinteistönvälittäjät kätevästi ja laitat heidät kisaamaan sinun huomiosta.

Kun kaipaat luotettavaa ja joustavaa kiinteistönvälitystä Espoosta, ota meihin yhteyttä! Testaa alueen kiinteistönvälittäjien osaaminen tekemällä kysely asuntosi myynnistä Houmi-sovelluksella tai täytä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Saat yhteydenottoja jo 24 tunnin sisällä alueen parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

Houmi Kiinteistönvälitys Espoo, vaakuna

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Pidät myös itse ohjat käsissäsi koko prosessin ajan. Välittäjät eivät soita sinulle ilman lupaasi. Näin vältyt tilanteelta jossa kymmenet välittäjät yrittävät saada sinuun yhteyden.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

  1. Täytä kilpailutuslomake tällä sivulla tai lataa Houmi-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Täytä perustiedot asunnostasi. Osoite, asunnon koko, varustelu sekä remonttihistoria. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat kiinteistönvälittäjän arviota kohteesta.
  3. Täytettyäsi tiedot asunnostasi, paina lähetä- nappia. Kyselysi lähtee meille Houmiin.
  4. Käymme asuntosi tiedot läpi Houmissa, jonka jälkeen lähetämme kyselysi alueen parhaille kiinteistönvälittäjille.
  5. Valitut kiinteistönvälittäjät analysoivat kyselysi ja ottavat sinuun yhteyttä sovelluksella tai sähköpostilla. Huom! välittäjät eivät soita sinulle, ellet itse niin halua. Pidät ohjat käsissäsi koko ajan ja voit vertailla vaihtoehtoja rauhassa.
  6. Kun löydät sopivan välittäjän tai useamman, voit pyytää heidät arviokäynnille kotiisi. Päätöksen tekeminen on tämän jälkeen huomattavasti helpompaa. Me Houmissa olemme selvittäneet etukäteen alueelle sopivimmat välittäjät ja sinä valitset kodillesi sopivimman myyjän!

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*