Kiinteistön­­­välittäjille

Houmi on kiinteistönvälittäjille mutkaton ja laadukas markkinointi- ja asiakashankintakanava.

Haluamme auttaa kiinteistönvälityskumppaneitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa ja tuoda heille lisää asiakkaita. Houmin kautta saat uusia asiakkaita helposti ja kustannustehokkaasti.

Valitsemme kumppaniverkostoomme alueittain vain mielestämme parhaat välitystoimistot ja välittäjät. Asuntoa myymässä oleville asiakkaillemme tarjoamme mahdollisuuden kilpailuttaa ja vertailla kauttamme 3 – 5 alueen kiinteistönvälittäjää.

Näin homma toimii kiinteistönvälittäjille:

  • Hae kumppaniksemme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@houmi.fi tai soita numeroon 010 337 5770.
  • Pidetään palaveri joko puhelimella, kasvotusten tai videoneuvottelun välityksellä.
  • Jos molemmat osapuolet innostuvat yhteistyöstä niin saat Houmi kiinteistönvälityskumppanisopimuksen tutustuttavaksi.
  • Kumppanisopimuksen allekirjoituksen jälkeen olet kumppaniverkostossamme ja alat saada kauttamme kuumia liidejä joko sähköpostitse tai Houmi – sovellukseen.
  • Houmin kautta tulleisiin potentiaalisiin asiakkaisiin sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä joko sähköpostitse tai Houmi – sovelluksella. Kun asiakas on antanut luvan niin voit olla häneen yhteydessä myös puhelimitse, esimerkiksi sopiaksesi arviointikäynnin. Perehdytämme sinut Houmi – toimintamalliin sekä Houmi – sovelluksen käyttämiseen.
  • Kun olet saanut kauttamme toimeksiannon et maksa vielä mitään. Houmi Oy: n palkkio on pieni osuus toteutuneesta välityspalkkiosta.

Haluamme luoda pitkäaikaisia ja luotettavia kumppanuussuhteita, joissa molemmat osapuolet saavat lisäarvoa liiketoimintaansa.

Houmi – kumppanit palvelevat asiakkaita hyvällä kohtaamisella, ammattitaidolla, laadulla sekä asiakaslähtöisellä hinnalla.

Tällä hetkellä etsimme muutamia uusia kumppaneita. Erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimiville laadukkaille kiinteistönvälittäjille olisi tilaa verkostossamme.

Hae kumppaniksemme, tule kumppaniksemme, menestytään yhdessä!