Kodinpalvelut

Kaipaako kotisi remontointia? Alkuperäiskeittiö pitäisi uusia tai kylpyhuoneen kaakelit ja kalusteet pitäisi päivittää tähän päivään? Tai oletko kenties kyllästynyt siivoamaan jatkuvasti kotiasi vaikka aika ei millään meinaisi riittää. Pyritkö aina tekemään kaikki kotiin liittyvät työt itse? Se on nimittäin meille suomalaisille hyvin tyypillistä. Siivoa itse, remontoi itse, myy asuntosi itse. Kaikki olisi hyvä tehdä itse. Miksi näin? Säästääkö siinä aina niin paljon rahaa, kun jaksaa vaan itse remontoida ja siivota.

Houmissa ajattelemme niin, että meillä kaikilla riittää tekemistä joka tapauksessa niin paljon, että aina kaikkea ei kannata tehdä itse. Joskus on vain järkevää tilata työ ammattilaiselta, säästää omaa aikaa ja hermoja ja ottaa 50 % teetetystä työstä takaisin verotuksessa. Kuvittele perjantai-iltapäivä kun tulet arkiviikon jälkeen kotiin ja se onkin siivottu jonkun muun toimesta. Voit aloittaa suoraan rentoutumisen ja palautumisen viikosta. Tai mieti miten mukavaa olisi palata talvilomamatkalta kun loman aikana uusi keittiö on asennettu tai seinät maalattu omassa kodissa.

Mieti siis seuraavalla kerralla kun olet aloittamassa pintaremonttia itse tai kun siivoat väsyneenä kotiasi; pitäisikö tämä työ ostaa ulkopuoliselta ammattilaiselta. Kysy Houmilta mitä työ maksaisi jonkun muun tekemänä.

Houmi kodinpalvelujen toiminta-ajatus on yhdistää laadukkaimpia kodinpalveluja tarjoavat yritykset ja parasta palvelua ansaitsevat asiakkaat. Kumppaniverkostostamme löytyy vain laadukkaita ja luotettavia kumppaneita kotiremontteihin, kotisiivoukseen ja muihin kodinpalveluihin. Laatu, luotettavuus ja hinta, näihin kolmeen arvolupaukseen nojaamme kodinpalveluissamme.

Kotiremontti

Houmin kautta löydät osaavan ja luotettavan tekijän kotiremontillesi. Oli sitten kyseessä pienempi pintaremontti tai perustavaa laatua oleva kylpyhuone tai keittiöremontti, Houmilta löytyy sopiva tekijä. Olemme löytäneet remontteihin kumppaneita jotka ovat keränneet kiitosta aiemmilta asiakkailta. Remonteissa uskomme siihen, että viidakkorumpu “ilmiantaa” aina ne parhaat tekijät ja yleensä nämä kaverit ovatkin koko ajan työllistettyjä.

Jos siis suunnittelet kotiremonttia, suosittelemme olemaan yhteydessä hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa jonkun näistä laatutekijöistä. Esimerkiksi 3 kuukautta ennen remontin alkamista on paljon todennäköisempää saada kiinnitettyä joku laadukas tekijä kuin jos etsit remontille tekijää viikon tai kahden varoajalla. Mahdollisimman aikainen yhteydenotto siis jos mahdollista!

Remontin tekijää voit kysellä meiltä samalla Houmi-sovelluksella, millä kilpailutat kiinteistönvälittäjät. Jos et halua ladata sovellusta, voit jättää meille kyselyn lomakkeella joka löytyy täältä.

Kotiremonttia miettiessäsi ota siis mahdollsimman ajoissa yhteyttä jotta varmistat huipputekijän remontillesi. Ennakoimalla hankit itsellesi huolettoman remontin! Muista takanoja 😉

Kotisiivous

Siivoaminen on nastaa hommaa silloin kun siihen on aikaa ja sitä saa tehdä ikään kuin omasta tahdosta. Eli eipä juuri koskaan.

Jos arvostat omaa vapaa-aikaasi, aikaa sinulle tärkeiden ihmisten tai harrastusten parissa, siivoaminen kannattaa ulkoistaa ainakin isojen linjojen osalta. Se on nimittäin nykyään kohtuullisen edullista ostaa kotisiivousta palveluna kun verotuksessakin saa vähentää -50 % kotisiivouksiin käytetyistä euroista. Esimerkkinä kerrottakoon kerrostalokolmion siivouksesta. Kaksi siivouskertaa kuukaudessa maksaa Houmin kautta noin 2x3hx36€=216€, josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen todellista maksettavaa 108 euroa. Satakahdeksan euroa siitä että joku muu siivoaa kotisi kaksi kertaa kuukaudessa todella siistiin kuntoon. Joku voi olla eri mieltä, mutta meidän mielestä se on kohtuullisen edullista palvelua.

Siivoajien luotettavuus ja työn jälki. Siinä kaksi olennaisinta asiaa jotka asiakkaamme nostavat esille kun kysyy mikä on kotisiivouspalvelun tärkeimmät asiat. Olemme valinneet siivouskumppaniksemme yrityksen jonka työn jälkeen asiakkaat ovat olleet vuosia tyytyväisiä ja joiden kanssa on mutkatonta toimia. Voit kokeilla Houmin kotisiivousta luottaen laadukkaaseen palveluun ja luotettavuuteen. Kysy meiltä tarjous jatkuvaan kotisiivoukseen täältä.